Vi säljer begagnade produkter som kan vara över 60 år gamla. Vi renoverar och restaurerar, men det kan ändå vara en viss patina på produkterna. Därför ber vi dig titta noga på bilderna och läsa beskrivning av produkten.
Om du känner dig osäker är du välkommen att kontakta oss på info@gbgdeco.se eller 073-7887259 innan ditt köp. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp och finns här för dig. Alla produkter säljes med VMB. Det betyder att vi redovisar moms på vinstmarginalen, dvs på skillnaden mellan försäljningspris och inköpspris. Men det är aldrig moms ut till kund, därför står det 0kr på kvittot.
 
Eftersom vi säljer samma produkter i vår fysiska butik reserverar vi oss för att varan kan vara såld och vi därför behöver makulera ditt köp. Vi uppdaterar våra uppgifter på webbshoppen dagligen & hoppas att detta inte kommer uppstå.

Vi reserverar oss också mot eventuella tryckfel på vår webbshop som tillexempel fel prisuppgift.

Alla bilder på hemsidan är tagna av oss själva på de produkter som du får vid köp. Vi använder oss inte av auktionsbilder eller andra bilder som inte tillhör oss. Så det du ser på bilden är det du köper. Men vi reserverar oss på att det kan uppstå färgskillnader beroende på kundens skärm och ljusinställning på skärmen.

Alla bilder på vår webbshop ägs av Gbg Deco AB och får inte användas utan tillstånd. Skulle du använda våra bilder utan tillstång kommer du att faktureras för detta.