Grundarna av Gbg Deco

Gbg Deco startades den 27 april 2019 av Alisa Ustaibrisevic och Erik Törnqvist. Det var deras gemensamma kärlek till bra design och kvalitet som förde dem samman. Tillsammans startade de butiken Gbg Deco i Göteborg för att dela denna kärlek med andra. Alla möbler till salu är noggrant utvalda och renoverade av professionella hantverkare för att vara i bästa skick när de visas i butiken.

Alisa är utbildad modedesigner. Och har alltid haft en stor passion för mode, design och inredning. Efter flera år i modebranschen valde Alisa att jobba med vintageinredning. Hennes mål är att inspirera människor att inreda miljövänligt med gamla föremål. Alisa har en stor förkärlek för Swedish Modern, Mid-century moder och Art Deco. Hennes favoritdesigners är Otto Schulz och Svante Skogh.

Erik har alltid arbetat med inredning och försäljning av möbler. Hans första butik öppnade i hjärtat av Göteborg 1993 där han sålde det senaste inom inredning och även tog in nya designers. Några år senare sålde han butiken för att jobba med vintage som han jobbar med än idag genom att driva butiken Gbg Deco. Erik har minst 25 års erfarenhet av att sälja vintagemöbler och inredning.

 

anställda foto