Vi älskar kreativa människor & kreativa möten! Därför väljer vi att samarbeta med konstnärer & visa deras arbeten hos oss på Gbg Deco!
 
 

Pågående utställningar på Gbg Deco 
Karin J Studio


Karin J StudioKarin Johansson


Utställningen pågår från 19 mars till den 10 april

Fotokonstnären Karin Johansson skapar all sin fotokonst genom att bygga upp blomsterarrangemang och sedan fota i det befintliga fönsterljuset i sin atelje. Hennes konst är varm, mjuk & nedtonad. Motiven i hennes fotokonst är blandad inspiration från gamla oljemålningar till intryck i det vanliga livet och vårt inre. Fotokonsten finns i olika motiv och det är lätt att kombinera flera av tavlorna. Samtliga av dessa unika fotoprints är tryckta på hållbart och högkvalititivt fine art-papper.

Följ hennes arbete på Instagram, @karinjstudio 

 
Dusty Pink Deco

Nicklas Hultman

Dusty Pink Deco
 

Den 23 augusti 2021 håller Nicklas Hultman från DustyPinkDeco en workshop på Gbg Deco. Under kvällen kommer 7st deltagare att lära sig hur man skapar fantastiska blomsterarrangemang med kenzan.

Malin Årsbog

Malin Årsbog

"Varje Skifte"
 

”Jag älskar övergångarna. Att vi rör oss mellan årstider. Mellan arbete och vila. Mellan motstånd och flow. Mellan skiften. Och med känslan av att något nytt är på gång.”

Utställningen visas 22 maj - 13 juni på Gbg Deco på Bangatan 40 i Göteborg.

Är du intresserad av att köpa en målning?

Kontakta Malin på: info@malinarsbog.se

Långelid / von Brömssen

Långelid / von Brömssen

Emma von Brömssens & Daniel Långelid
 

Kommande utställning,  19 juni - tills vidare

glaskonstnär

Erika Kristofersson Bredberg

Glaskonstnär
 

Erika Kristofersson Bredberg är född och uppvuxen i byn Norrmesunda, väster om Örnsköldsvik. Hon har utbildat sig bland annat i Danmark, Småland och på Konstfack i Stockholm. Erika driver sedan 4 år tillbaka glasstudion Glasbolaget med vännen Ammy Olofsson. Hon är medlem i den kvinnoseparatistiska glasgruppen BOOM! som jobbar för att bryta normer och strukturer inom glasscenen. I sitt eget konstnärskap arbetar Erika skulpturalt med den varma glasmassan och objekten ironiserar ofta över populärkultur.

Alla objekt är blåsta, skulpterade för hand & signerade av Erika.

Dive Madhouse

Dive Madhouse
Fredrik Sologub
 

”DIVE Madhouse är en Parisfödd, Sverigebaserad abstrakt och nutida konstnär. Med sina färgstarka originalverk, som spänner över det abstrakta spektrat från drömskt i former till lekfullt i figur - har han under de senaste åren attraherat en kraftigt växande internationell publik med utställningar i New York, London, Venedig, Laguna Beach och Kina.” Nu har vi äran att visa några av Fredrik ’Dive’ Sologub originalverk på Gbg Deco! 💙
Lördag den 10 april öppnar vi dörrarna till butiken kl.11 & håller extraöppet fram till kl.17! Under dagen kommer ni också chans att mingla med Fredrik! 🥰✨ Utställningen kommer att visas från den 10 april fram till den 16 maj.